Loto Grecia

 
ULTIMELE 20 EXTRAGERI LOTO GRECIA KINO 20/80 
 

 

 

Ce este Loto Grecia Kino 20/80 ?

Loto Grecia Kino este un joc de pariuri pe numere in care se extrag 20 de numere din 80 maxim disponibile. Extragerea este realizata de loteria din Grecia, unde este un joc de loterie. Acest tip de pariu sau joc de loterie este intr-o proportie covarsitoare similar cu Loto Polonia Multi 20/80, principalele doua diferente fiind ca in cazul Greciei extragerile au loc la fiecare 5 minute, in intervalul orar 9:00 - 22:00 si (un mare minus pentru ei) nu exista disponibila pentru public Loto Grecia Live.

La o simpla cautare dupa expresia Kino Live, pot fi gasite o suma de site-uri grecesti de profil care ofera un fel de extragere live animata, dar nu este nimic oficial sau concret asa cum avem la Loto Polonia Multi 20/80.

Totusi, oficialii care asigura buna desfasurare a acestei loterii spun ca sistemul lor de extragere este perfect sigur si corect fiind certificat de institutii de specialitate din Grecia si strainatate.

Foarte important de amintit este si un Site Oficial Loto Grecia Kino, cunoscut si sub denumirea de Grecia Kino OPAP care ofera absolut toate informatiile necesare intelegerii acestei loterii, inclusiv cele necesare realizarii site-urilor de gen din tara noastra, asa cum este si acesta.

Unde se poate juca Loto Grecia 20/80 ?

In tara noastra Loto Grecia 20/80 se poate juca la toate casele de pariuri sportive, sub forma unui joc de pariu cu casa respectiva. Procedura este similara cu pariurile sportive. Se emite jucatorului un bilet in care apar codul loteriei, suma pariata, miza si eventualul castig.

Cum se poate castiga la Loto Grecia 20/80 ?

Metodele de castig la loterie reprezinta un subiect intens dezbatut peste tot in lume. Insusi intrebarea "Exista metode de castig la loterie ?" este o vesnica necunoscuta pentru pasionati. Nimeni, nici chiar cei mai talentati matematicieni si statisticieni al lumii, nu au putut oferi o teorie a numerelor sau a sanselor de castig la loterii.

Pana la urma, loteriile de toate felurile sunt niste entitati economice care exista prin simplul fapt ca sunt profitabile pentru ele si pentru cei care fac parte din aceste sisteme.

Daca ar castiga toata lumea, loteriile nu ar mai exista !

Totusi, mirajul castigarii unor sume de bani intr-un mod facil a incitat multi oameni si a culminat prin emiterea a tot felul de teorii si metode de castig la loterie. Exista o multime de discutii pe marginea acestui subiect si la o simpla cautare pe Internet (inclusiv Youtube) se pot afla o tona de informatii interesante despre acest fenomen.

Asa cum este postat si pe siteul dedicat Loto Polonia, putem emite diverse teorii cu privire la sansele de castig la pariurile pe numere de tip Loto Polonia Multi 20/80 sau Loto Grecia Kino 20/80.

In urma experientei cu pariurile sportive si pariurile pe numere putem face apel la niste metode interesante care in timp si cu multa rabdare pot mari sansele de castig la aceste tipuri de loterie:
  • metoda celui mai lenes numar la Loto Grecia 20/80 - presupune parierea progresiva cu ajutorul metodei Martingale sau metodei Fibonacci numai pe numarul care are cele mai multe intarzieri dintre toate cele disponibile. Aici faci apel si la arhiva extragerilor

  • metoda celor mai extrase numere - se consulta Grecia Kino Rezultate pentru a vedea care numere sunt cele mai extrase la momentul respectiv. Aici logica spune ca daca un numar are frecventa aparitiilor mare, atunci este foarte probabil ca el sa iasa la extragerea urmatoare. Se pot folosi primele trei cele mai extrase numere sau primele cinci.

  • daca numarul care are cele mai multe remize (remiza = intarzierea pe care o are un numar, adica de cand nu a mai fost extras) este blocat de casele de pariuri - si asta se intampla foarte des - atunci el se poate combina cu alt numar pentru a juca sistem 2/2 sau cu inca alte doua numere (alese cu metodele de mai sus) pentru a juca un sistem 3/3.

  • pana la urma si lasand toate metodele si strategiile la o parte, este bine sa joci la Loto Grecia Kino si pe baza inspiratiei. Macar o data pe saptamana sau pe luna poti lasa logica la o parte si sa pariezi numere care pur si simplu iti vin in cap, fara prea mari calcule. Nu se stie niciodata de unde sare iepurele.

Totusi, ca si Loto Polonia Multi, Loto Grecia Kino 20/80 ramane tot un joc de loterie care se bazeaza in cea mai mare parte pe noroc. Daca iti propui sa joci de placere sau chiar sa iti asiguri un venit constant din castigurile la pariuri pe numere nu uita totusi ca este vorba de un joc de loterie in care esti sigur ca investesti banii, dar nu mai ai aceeasi probabilitate de a castiga tot ce ai investit sau mai mult.

 Asa ca, MARE ATENTIE !!!

Site-ul de fata, dedicat Loto Grecia Kino 20/80, nu isi propune decat sa aduca pasionatilor noi idei si propuneri de metode de joc la aceste pariuri pe numere, eliminand pe cat posibil hazardul si jocul la intamplare.